Sälja bil

Ska du sälja bil i Helsingborg?

Att sälja sin bil är något som många bilägare gruvar sig för. Den som själv har lagt ut en annons för att sälja en bil på någon annonssajt vet att det kan ringa och komma meddelanden från väldigt många intressenter, men det är inte alla som verkligen vill köpa bilen.

Har man inte goda kunskaper om bilar så är det lätt hänt att man blir omkullpratad av en köpare som påpekar nackdelar med din bil och använder argumenten för att pruta ner priset orimligt mycket. Likaså kan det vara svårt att svara på frågor om tekniska detaljer om du inte är väldigt duktig gällande bilar.

Tid går också åt till att ordna med provkörning och handlar det om en lite mer värdefull bil där man inte enkelt kan Swisha över pengarna så kan det behöva läggas tid på att kontakta banker med mera.

Ta proffshjälp istället

Vi rekommenderar dig som inte själv är bilproffs med gott om tid för försäljningen att sälja bilen via oss istället. Vi kan både köpa in bilar direkt och hjälpa till med förmedling. Du får ordentligt betalt för din bil och vi hjälper till med allt pappersarbete så att det går rätt till.

lyxigt baksäte

Sälj bilen till rätt pris. Välkommen in för en värdering.