Om oss

Bilhandlare i Helsingborg 

Företaget av erfarna säljare från bilbranschen som hade som målsättning att skapa ett bilhandelsföretag som erbjuder kvalitetsbilar till rätt pris. Vi förmedlar bilar av alla bilmärken och har såväl nyare som äldre begagnade bilar i vårt sortiment.

Vår målsättning är inte att sälja så många bilar som möjligt utan att du som kund ska bli riktigt nöjd så att du vill anlita oss igen när det är dags att byta bil på nytt.

Noga testade fordon

Våra djupgående kunskaper och intresse för bilar gör att vi vet vilka märken och modeller som håller måttet och vad man bör titta på för att säkerställa att en bil verkligen är i gott skick. För att göra det extra tryggt för dig som kund så är alla bilar som presenteras hos oss noga testade och tydligt deklarerade med ett testprotokoll. Du ska kunna känna dig säker på att du verkligen har fått en bra bil när du kör iväg från vår anläggning.

Skulle det ändå mot förmodan uppstå något oväntat fel så är det bara att du hör av dig. Vi gör vårt yttersta för att hjälpa till att lösa ditt problem.

Helhetslösningar för allt kring bilen

Hos oss hittar du allt du behöver under ett och samma tak. I vår bilhall hittar du de bilar som är till salu och vill du ha hjälp med förmedling så presenterar vi din bil där.

Vi har även en tvätthall och allt som behövs för att utföra rekonditionering för att presentera bilarna på bästa möjliga sätt.

Sist men inte minst har vi en verkstad med lackering för att kunna lösa alla typer av fordonsproblem. Du är lika välkommen in till oss för att köpa en ny bil som att boka service och underhåll på din befintliga.

En engagerad och trygg bilhandlare i Helsingborg.
Välkommen till oss för en god affär!